Vozidlo polície havarovalo, pri nehode zomrel jeden človek

26.09.2011 Spišská Nová Ves

Spišská Nová Ves 25. septembra (TASR) - V Spišskej Novej Vsi došlo dnes približne o 10.00 h k vážnej dopravnej nehode, pri ktorej vyhasol jeden ľudský život. Do kolízie sa tu dostali dve osobné motorové vozidlá, jedno z nich počas služobnej jazdy riadili príslušníci Policajného zboru.
\"Na križovatke ulíc Duklianska a Sládkovičova v Spišskej Novej Vsi dnes došlo k smrteľnej dopravnej nehode medzi služobným motorovým vozidlom polície - Škoda Fabia a osobným motorovým vozidlom Škoda Favorit,\" uviedla pre TASR hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Jana Mésarová.
Ako dodala, podľa predbežných doterajších zistení smerovalo pred zrážkou vozidlo polície na služobný zákrok, \"pričom so zapnutým svetelným a zvukovým zariadením vošlo do križovatky, kde došlo k zrážke so Škodou Favorit\".
\"V Škode Favorit sa zranili dve osoby ťažko a ďalšia osoba utrpela smrteľné zranenia,\" doplnila Mésarová s tým, že zraneného vodiča následne previezli do levočskej nemocnice a spolujazdkyňu do nemocnice v Spišskej Novej Vsi.
\"Dvaja policajti v služobnom vozidle utrpeli ľahké zranenia, ktoré im boli ošetrené na mieste,\" podotkla Mésarová.
Okolnosti a príčina dopravnej nehody sa podľa jej slov vyšetruje aj za účasti znalca z odboru dopravy.
 

Vyberte región